ylös
2/26/2021
in

Ennakkomarkkinoinnissa Latokaskessa

Post by 
Petteri Kettunen

Modernia puutaloarkkitehtuuria Espoon Latokaskeen! Arkkitehtitoimisto Jylkäs on suunnitellut 2-tasoiset, valoisat ja neliötehokkaat asunnot rauhalliselle, lapsiperheiden suosimalle alueelle. Suunnittelun lähtökohtana on ollut valoisat ja neliötehokkaat kodit, joihin voi ihastua jo heti sisään astuessaan.

Huonekorkeus sekä isot ikkunat luovat tilantuntua, ja tekevät asunnoista myös esteettisesti kauniita. Asuntojen pohjaratkaisut on selkeitä, joissa jokainen neliö on käytetty tarkkaan harkiten. Pinta-alaa ole hukattu epäaktiivisiin tiloihin, vaan jokainen neliö on pyritty saamaan hyötykäyttöä palvelevaksi.

Pintamateriaalit on valittu aiempien kohteiden asiakasvalintojen ja asiakaspalautteiden pohjalta käyttäjiä parhaiten palvelevaksi, käyttöä kestäväksi, sekä mahdollisimman monen silmää miellyttäväksi. Pintamateriaaleihin on myös mahdollista vaikuttaa.

29 asunnon rivitaloyhtiö sijaitsee rauhallisella päätytontilla, ja taloyhtiön kuusi asuinrakennusta kehystävät tonttia, muodostaen sisälleen rauhallisen sisäpihan. Sen suojissa olevalle leikkialueelle, on turvallista päästää lapset leikkimään, ja nauttia myös itse päivästä, vailla häiritsevää ohikulkuliikennettä.

Latokaski on noin 5000 asukkaan elinvoimainen Espoon kaupunginosa, jonka asuntokanta koostuu pääosin omakoti-, pari-, ja rivitaloista. Alue on rauhallisuutensa, palveluidensa sekä erinomaisen sijaintinsa ansiostaerityisesti pariskuntien, sekä lapsiperheiden arvostama alue. Latokaskessa on havaittavissa maaseutumaista yhteisöllisyyttä, jota alueen asukkaat ylläpitävät vapaaehtoistoiminnan mm. Latokaski-seura ry:n voimin.

Alueella on myös asukaspuisto, jossa järjestetään monenlaista toimintaa niin lapsille kuin aikuisillekin. Asukaspuisto on sisätiloineen ja leikkivälineineen maksuttomasti alueen asukkaiden käytössä. Latokaskesta löytyy myös ruokakaupat, ravintolat, parturi-kampaamot ym. sekä myös kaksi koulua sekä useitapäiväkoteja.

Autokatospaikkoja kuusi kappaletta. Ne myydään avopaikan hinnalla (5000eur) kuudelle nopeimmalle varaajalle!

Ennakkomarkkinointi. Työt käynnistyy marras-joulukuun taitteessa. Kohde valmistuu 4/2022.

M
view on
Instagram
View on
Instagram
View on
Instagram
View on
Instagram
View on
Instagram
View on
Instagram