ylös
TARKKAAN VALITTU

Töissä Rakka Asunnoilla

Muutama sana, joilla on iso merkitys niille, joille se on totta. Meillä uskotaan ammattitaitoon, mutta myös työssä oppimiseen. Tärkeintä on kuitenkin halu tehdä oikein. Kun kaikilla on sama halu, niin työt yleensä luistavat hyvin ja vapaa-ajallakin tulee pidettyä yhdessä hauskaa.

Reilu tekemisen meininki näkyy meillä päivittäisessä työssä. Tehdään perusteellisesti, mutta kannattavasti ja muistetaan loppukäyttäjä kaikissa prosessin vaiheissa.

Haluatko liittyä porukkaamme? Katso avoimet paikat alta tai laita avoin hakemus.

Suunnittelupäällikkö erityissuunnitteluun

Rakka Asunnot Oy on keskittynyt laadukkaiden rivitalo- ja kerrostalokotien rakentamiseen pääkaupunkiseudulle ja kehyskuntiin. Teemme kaikki kohteemme omana tuotantona. Hankimme hyvältä rakennuspaikalta tontin, suunnittelemme siihen sopivan asuntokokonaisuuden ja rakennamme asunnot muuttovalmiiksi aliurakoitsijaverkostomme avulla. Rakka Asunnot on vakavarainen kasvuyritys, jonka liikevaihto 2020 oli yli 11,8 miljoonaa ja kuluvalla tilikaudella liikevaihto nousee jo yli 20 miljoonan. Yrityksen arvot ovat reiluus, kannattavuus ja perinpohjaisuus. Meillä pääset kasvamaan ja menestymään yhdessä yrityksen mukana. Lisäksi tarjoamme sinulle nuorekkaan, positiivisen ja kannustavan työyhteisön.

Rakka Asunnoilla työskentelee noin 20 työntekijää Oulun ja Helsingin toimistoilla sekä pääkaupunkiseudun työmailla. Suurin osa porukasta työskentelee pääkaupunkiseudulla.

Haemme nyt suunnittelupäällikköä pääkaupunkiseudun omaperustaisen tuotannon erityissuunnittelun ohjaamiseen. Tehtävässä pääset aidosti vaikuttamaan siihen, minkälaista tuotantoa Rakka Asunnott ulevaisuudessa tekee. Sinun tehtäväsi on ohjata suunnittelijoita tekemään toimivia ja kestäviä ratkaisuja, jotka ovat myös taloudellisesti kannattavia. Olet mukana hankkeissa jo tontinhankintavaiheessa, jossa näkemyksesi otetaan huomioon tontin kannattavuutta ja rakennettavuutta arvoitaessa.

TOIMENKUVAT JA VAATIMUKSET

- Vastaat yhdessä projektitiimin kanssa, että projektit etenevät aikataulussa tuotantoon hyvin suunniteltuina. Vastuullasi on erityissuunnittelun kilpailutus, hankinta ja ohjaaminen tavoitteena kestävät ja taloudelliset ratkaisut

- Vastaan erityissuunnittelun ja LVIS-suunnittelun ohjaamisesta ja rakentamisenaikaisesta ohjauksesta yrityksen rivi- ja kerrostalokohteissa

- Edustat Rakka Asuntojen arvomaailmaa

- Sinulla on työtehtävää ja vastuuta tukeva koulutus esim. rakennusinsinööri

- Sinulla on laaja-alaista kokemusta talonrakentamisen eri vaiheista, joko pääurakoitsijan uudisrakennustehtävistä tai esimerkiksi rakennesuunnittelijan toimenkuvasta.

MEILLÄ VIIHDYT JA MENESTYT KUN:

- Olet vastuullinen ja itsenäinen
- Sinulla on hyvät vuorovaikutus- ja neuvottelutaidot
- Olet järjestelmällinen
- Pystyt työskentelemään paineen keskellä sekä koet haasteet mahdollisuutena
- IT-taitosi ovat ajan tasalla

YHTEENVETO:

Vastuusi:  Vastaat yhdessä projektitiimin  kanssa, että projektit etenevät aikataulussa tuotantoon hyvin suunniteltuina  ja että rakentamisaika etenee suunnitelmien osalta sujuvasti
Yritys: Nuorekas, positiivinen, vastuullinen ja kannustava
Palkkaus: Kiinteä kuukausipalkka
Muut edut: Puhelin, tietokone, liikuntaetu ja lisäksi erikseen sovittu  tulospalkkaus Työsuhde: Vakituinen ja kokopäiväinen
Aloitus: elo- syyskuussa
Toimipaikka: Ruosilantie 14 A, 00390 Helsinki

HAKEMINEN:

Lähetä sähköpostilla vapaamuotoinen hakemus ja CV, viimeistään15.7.2021 mennessä osoitteeseen: samuli.urpilainen@rakka-asunnot.fi

Kirjoita sähköpostin aihekenttään: Suunnittelupäällikkö/omanimesi  

HUOM! Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

LISÄTIETOJA TYÖTEHTÄVÄSTÄ JA YRITYKSESTÄ SAAT:

Samuli Urpilainen, Tuotantojohtaja, Puhelin 044 277 8773Avoin hakemus

Etsimme jatkuvasti uusia osaajia joukkoomme. Meillä on tapana puhua asioista suoraan ja tehdä sovitut asiat. Lisäksi uskomme kannattavaan, reiluun ja perinpohjaiseen tekemiseen. Jos tämä vaikuttaa kiinnostavalta, niin laita avoin hakemus ja katsotaan onko sinusta seuraavaksi Rakkalaiseksi.

Vastaava työnjohtaja

Haemme useampaa vastaavaa työnjohtajaa pääkaupunkiseudulla alkaviin rivi- ja kerrostalokohteisiin. Meillä on tuotantoputkessa useita kohteita, jotka odottavat osaavaa tekijää. Tarjoamme yksinkertaisen, mutta hyvän toimintajärjestelmän tuotantoon, johon on helppo päästä sisään. Kilpailukykyinen palkkaus ja mukava työyhteisö kuuluvat myös työhön.

Edellytämme vähintään rakennusmestarin koulutusta ja hyvää asennetta. Luonnollisesti rakennusvalvonta asettaa myös omat vaatimuksensa, jotka tehtäviin valittavien tulee täyttää. Taloudellinen lähestymistapa ja projektihallinta yhteistyön kautta aikataulussa pysyen ovat lähtökohdat menestyksekkäälle työsuhteelle.

Olisiko Rakka Asunnot seuraava työpaikkasi? Laita hakemus ja ota selvää!

Perinpohjaisuus

Viimeisimpänä Rakka Asuntojen asettamana arvona, perinpohjaisuus tarkoittaa meille rakkainta arvoa; rakentamisen laatua ja asioiden varman päälle tekemistä. Emme halua tehdä asioita puolivalmiiksi, vaan huolehdimme kaikilta osapuolilta, että hoidamme hommat parhaalla mahdollisella osaamisella. Työnjohtomme huolehtii työmaiden päivittäisestä johtamisesta ja sen kautta pystymme rakentamaan kivuttomasti, mutta asiakkaan ääntä kuunnellen.
PORUKKA
Video
TYKY 9/2020
Mikä paikka?

Rakka Asunnot lukuina

1

10-20 tekijää

Työntekijöitä meidän porukkaan kuuluu tällä hetkellä alle 20. Se tarkoittaa automaattisesti sitä, että jokaisella on merkittävä rooli yrityksen menestymisen kannalta.

Learn More
2

2 kaupunkia

Rakennamme pääkaupunkiseudulle, mutta meillä on toimintaa Oulussa ja Helsingissä. Kahden kaupungin toimipisteet tarjoavat mielenkiintoisia työskentelymahdollisuuksia.

Learn More
3

3 arvoa

Toimintaamme ohjaavat 3 perusarvoamme:
- Kannattavuus
-Reiluus
-Perinpohjaisuus

Learn More
Nykyaikaista rakentamista

Avoin työyhteisö

Rakka Asunnoilla toimitaan matalan hierarkian periaatteella. Jokainen meistä on enintään puhelun päässä ja soittaa saa. Kehitämme yhdessä ja teemme yhdessä. Kun tieto kulkee organisaatiossa ylös ja alas sekä sivuille, saadaan kaikkien osaaminen hyödynnettyä.

Meillä on vastuun ja vapauden kulttuuri. Olemme valmiita antamaan isoja kokonaisuuksia hoidettavaksi. Samalla kuitenkin odotamme asioiden valmistuvan aikataulussa ja varmistamme hyvällä raportointikäytännöllä, että niin käy. Uskomme hyvän ennakkovalmistelun olevan avain onnistuneisiin urakoihin.

Mitä me tarjoamme

Työntekijäedut

Korkeatasoiset työvälineet

Tarjoamme hyvän työkoneen, rakennussalan parhaimmat ohjelmistot sekä älypuhelin liittymällä. Lisäksi räätälöimme tarpeesi mukaan näytöt, kuulokkeet yms.

Liikuntaetu

Jokaiselle Rakka Asunnon työntekijälle tulee Smartum tilille kuukausittain verottajan sallimissa rajoissa liikuntarahaa. Voit itse valita mihin sen käytät.

Vapautta ja joustavuutta

Käytössämme on liukuva työaika ja etätyömahdollisuus. Voit siis sovittaa työaikaa ja -paikkaa pitkälti juuri sinun tarpeittesi mukaiseksi. Luonnollisesti työmaatoiminnassa joustot ovat rajallisempia.

Kahvit

Rakka Asunnoilla tuore kahvi ja tee maitoineen ja sokereineen kuuluu työsuhde-etuihin. Aamun tuplaespresso tai iltapäivän cappuccino ovat niitä arjen pieniä iloja.

Henkilöstötapahtumat

Järjestämme isompia TYHY-päiviä neljä kertaa vuodessa, jonka lisäksi järjestämme useita pienempiä tapahtumia ja tilaisuuksia joissa viettää aikaa yhdessä.

Kannustava palkkaus

Maksamme kilpailukykyistä palkkaa ja bonuksillekin on hyvällä työllä ollut tapana päästä.

Kouluttautuminen ja kehitys

Tarjoamme sinulla mahdollisuutta kehittyä mm. koulutusten avulla. Erilaiset kurssit ja kirjat ovat asioita, joihin mielellämme osallistumme joko osittain tai kokonaan.

Erinomainen työilmapiiri

Meillä on tutkitusti erinomainen työilmapiiri, hyvät lähiesimiehet ja omassa työssä onnistumisen mahdollistava toimintatapa. Henkilöstökyselyssä Rakan suosittelu työpaikkana sai NPS luvun 80!

Parempi vakuutusturva

Rakka Asunnoilla olet vakuutettu tapaturmien varalta niin työaikana kuin myös vapaa-aikanakin. Jos jotain sattuu, niin ainakin hoito ja toimeentulo on turvattu!
“Jos työ Rakka Asunnoilla kiinnostaa, soita! Etsimme jatkuvasti uusia tekijöitä kasvavaan porukkaamme”
Petteri Kettunen
Talousjohtaja

Jätä avoin hakemus

Voit jättää avoimen hakemuksen tällä lomakkeella. Valitettavasti lomake ei salli liitetiedostoja, joten liitä hakemuksesi viestikenttään tai lähetä sähköpostia suoraan osoitteeseen info@rakka-asunnot.fi .
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
view on
Instagram
View on
Instagram
View on
Instagram
View on
Instagram
View on
Instagram
View on
Instagram